TARİHÇE

Okulumuz 08.10.2021 tarihinde Karşıyaka Anaokulu adı ile açılmış ancak 15.12.2021 tarihinde Denizli İl Milli Eğitim Komisyonu Kararı gereğince Denizlili hayırseverimiz Adil Demireren'in  eşi, Nail Demireren' in annesi Şükriye Demireren' in anısına  Şükriye Demireren Anaokulu olarak değiştirilerek okulumuz ismini almıştır. 2021- 2022 Eğitim- Öğretim yılınının 2. Döneminde eğitim- öğretim faaliyetlerine başlayan okulumuz,  17.01.2023 tarihinden itibaren Şükriye Demireren Anaokulu ve Şükriye Demireren Özel Eğitim Anaokulu olmak üzere aynı binada iki farklı kurum olarak eğitim- öğretime devam etmektedir.

Binamızda hem okul öncesi çağına gelmiş çocuklarımız hem de okul öncesi çağına gelmiş özel eğitimli çocuklarımız birbirinden bağımsız olarak eğitim- öğretimine devam etmektedir. Birbirinden bağımsız olarak eğitim- öğretim veren bu iki kurum aynı zamanda birbirine entegre edilmiş bir şekilde eğitimin fırsat ve avantajlarını çocuklarımız için ön plana çıkarmaktadır.

Etiketler :TARİHÇE,